LegekædenChrista Holtei

Bøger skrevet af Christa Holtei

Læs mere om Christa Holtei
1 produkter
1 produkter
Stridigheder på ridderborgen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stridigheder på ridderborgenChrista Holtei
169,96 DKK
Indbundet
(0)
Stridigheder på ridderborgen

Mere om Christa Holtei

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Christa Holtei. På listen nedenfor har du de nyeste af Holteis bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stridigheder på ridderborgen" udgivet af Lamberths Forlag - "Stridigheder på ridderborgen" udgivet af Lamberth

Mere om Christa Holteis bøger

Christa Holtei har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Christa Holtei fås i flere formater. Bøgerne af Holtei er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Stridigheder på ridderborgen" af Christa Holtei

"Stridigheder på ridderborgen" findes på den digitale boghylde som ebog. "Stridigheder på ridderborgen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberths Forlag.

"Stridigheder på ridderborgen" af Christa Holtei

Det er muligt at købe Christa Holteis "Stridigheder på ridderborgen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christa Holtei