LegekædenChris Wormell

Bøger skrevet af Chris Wormell

Læs mere om Chris Wormell
5 produkter
5 produkter
Dinosaurium
DinosauriumChris Wormell & Lily Murray
299,95 DKK
Hardback
(1)
Dinosaurium
Planetarium
PlanetariumChris Wormell og Raman Prinja
299,95 DKK
Hardback
(1)
Planetarium
Dinosaurium Aktivitetsbog
Dinosaurium AktivitetsbogChris Wormell & Lily Murray
139,95 DKK
Hardback
(1)
Dinosaurium Aktivitetsbog
Dinosaurium Plakatbog
Dinosaurium PlakatbogChris Wormell
199,95 DKK
Hardback
(0)
Dinosaurium Plakatbog
Planetarium Aktivitetsbog
Planetarium AktivitetsbogChris Wormell & Raman Prinja
139,95 DKK
Hardback
(1)
Planetarium Aktivitetsbog

Mere om Chris Wormell

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Chris Wormell. På listen nedenfor ser du de nyeste af Wormells bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Planetarium" udgivet af Forlaget Mammut - "Dinosaurium" i serien "Velkommen til museet" udgivet af Forlaget Mammut

Chris Wormells bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Chris Wormell hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Wormells bøger kommer blot som hardback. Wormells bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Mammut.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Planetarium" af Chris Wormell

Det er muligt at købe Chris Wormells "Planetarium" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Mammut, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Chris Wormell "Dinosaurium"

"Dinosaurium" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i Wormells serie "Velkommen til museet". Det er Forlaget Mammut, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Wormell