LegekædenChris Wormell & Lily Murray

Bøger skrevet af Chris Wormell & Lily Murray

Læs mere om Chris Wormell & Lily Murray
2 produkter
2 produkter
Dinosaurium
DinosauriumChris Wormell & Lily Murray
299,95 DKK
Hardback
(1)
Dinosaurium
Dinosaurium Aktivitetsbog
Dinosaurium AktivitetsbogChris Wormell & Lily Murray
139,95 DKK
Hardback
(1)
Dinosaurium Aktivitetsbog

Mere om Chris Wormell & Lily Murray

Der er blot én bog af Chris Wormell & Lily Murray tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Dinosaurium". Det er Forlaget Mammut, der har udgivet den på dansk. "Dinosaurium" er desuden udgivet i serien "Velkommen til museet".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dinosaurium" af Chris Wormell & Lily Murray

Det er muligt at købe Chris Wormell & Lily Murrays "Dinosaurium" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af serien "Velkommen til museet". Det er Forlaget Mammut, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Chris Wormell & Lily Murray fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Wormell & Lily Murray