LegekædenCharles Higson

Bøger skrevet af Charles Higson

Læs mere om Charles Higson
1 produkter
1 produkter
Sværd og trolddom 3
Sværd og trolddom 3Charlie Higson
169,95 DKK
Paperback
(0)
Sværd og trolddom 3

Mere om Charles Higson

Der findes forskellige bøger af Charles Higson tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Higson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blodrus" i serien "Young Bond" udgivet af Gyldendal - "Den hemmelige loge" i serien "Young Bond" udgivet af Stella Bøger - "Monsteret fra dybet " i serien "Young Bond" udgivet af Stella Bøger - "Young Bond 1 - SilverFin" i serien "Young Bond" udgivet af Gyldendal

Charles Higsons bøger

Charles Higson har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Charles Higson bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Higson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Blodrus" af Charles Higson

Det er muligt at købe Charles Higsons "Blodrus" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Higsons serie "Young Bond". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Charles Higson "Den hemmelige loge"

Det er muligt at købe Charles Higsons "Den hemmelige loge" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Higsons serie "Young Bond". Det er Stella Bøger, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charles Higson