LegekædenCecilia Bernard

Bøger skrevet af Cecilia Bernard

Læs mere om Cecilia Bernard
1 produkter
1 produkter
Divergent - Den officielle guide
BOEGERTILSTAERKPRIS
Divergent - Den officielle guideCecilia Bernard
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Divergent - Den officielle guide

Mere om Cecilia Bernard

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Cecilia Bernard. Bogen hedder "Divergent - den officielle guide". Det er Alvilda, der har publiceret den på dansk. "Divergent - den officielle guide" er desuden udgivet i serien "Divergent bøger".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Cecilia Bernards "Divergent - den officielle guide"

Det er muligt at købe Cecilia Bernards "Divergent - den officielle guide" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Bernards serie "Divergent bøger". Det er Alvilda, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Bernard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilia Bernard