LegekædenCasper Grundtvig Jensen

Bøger skrevet af Casper Grundtvig Jensen

Læs mere om Casper Grundtvig Jensen
2 produkter
2 produkter
Doktor Fusk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Doktor FuskCasper Grundtvig Jensen
149,36 DKK
Hardback
(1)
Doktor Fusk
Doktor Fusk og tidsvaskemaskinen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Doktor Fusk og tidsvaskemaskinenCasper Grundtvig Jensen
149,36 DKK
Hardback
(0)
Doktor Fusk og tidsvaskemaskinen

Mere om Casper Grundtvig Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Casper Grundtvig Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Doktor Fusk og tidsvaskemaskinen" i serien "Doktor Fusk" udgivet af DreamLitt - "Doktor Fusk og tidsvaskemaskinen" i serien "Doktor Fusk" udgivet af DreamLitt - "Doktor Fusk " i serien "Doktor Fusk" udgivet af DreamLitt - "Doktor Fusk" i serien "Doktor Fusk" udgivet af DreamLitt

Bøger af Casper Grundtvig Jensen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Casper Grundtvig Jensen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Casper Grundtvig Jensen fås i flere formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: DreamLitt.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Doktor Fusk og tidsvaskemaskinen" af Casper Grundtvig Jensen

Det er muligt at købe Casper Grundtvig Jensens "Doktor Fusk og tidsvaskemaskinen" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Doktor Fusk og tidsvaskemaskinen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Jensens serie "Doktor Fusk". Det er DreamLitt, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Casper Grundtvig Jensen "Doktor Fusk og tidsvaskemaskinen"

Hos Bog & idé er "Doktor Fusk og tidsvaskemaskinen" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i serien "Doktor Fusk". Det er DreamLitt, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Casper Grundtvig Jensen