LegekædenCarsten Kjær Busk

Bøger skrevet af Carsten Kjær Busk

Læs mere om Carsten Kjær Busk
1 produkter
1 produkter
Spillematitis
BOEGERTILSTAERKPRIS
SpillematitisAlexander Busk og Carsten Busk
108,95 DKK
Hardback
Spillematitis

Mere om Carsten Kjær Busk

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Carsten Kjær Busk. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Busk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "#Selvsvupper" udgivet af Hovedjægerne - "Darknet" i serien "Auditøren" udgivet af Hovedjægerne - "DARKNET " i serien "Auditøren" udgivet af Hovedjægerne - "Scor kassen ved lønforhandling" udgivet af Indblik sælges på internettet - "Scor kassen ved lønforhandling" udgivet af Hovedjægerne Aps - "pligte - er du blevet pligtet for nylig?" udgivet af Hovedjægerne - "Auditøren" udgivet af Hovedjægerne - "Auditøren" udgivet af forlaget Hovedjægerne - "Scor kassen ved lønforhandlinger" udgivet af Hovedjægerne ApS - "pligte - er du blevet pligtet for nylig?" udgivet af Hovedjægerne

Carsten Kjær Busks bøger

Du kan bestille ti bøger af Carsten Kjær Busk her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Carsten Kjær Busk bøger i samtlige formater. Carsten Kjær Busk bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carsten Kjær Busks "#Selvsvupper"

Det er muligt at købe Carsten Kjær Busks "#Selvsvupper" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Hovedjægerne, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Darknet" af Carsten Kjær Busk

"Darknet" er til salg som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Darknet" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Busks serie "Auditøren". Det er Hovedjægerne, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Kjær Busk