LegekædenCamilla Unger

Bøger skrevet af Camilla Unger

Læs mere om Camilla Unger
4 produkter
4 produkter
Mia, Malte og Tornerose
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mia, Malte og TorneroseCamilla Unger
323,66 DKK
Indbundet
(0)
Mia, Malte og Tornerose
Mia, Malte og Kispus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mia, Malte og KispusCamilla Unger
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Mia, Malte og Kispus
Mia, Malte og Sørøverskatten
TILBUD
Mia, Malte og SørøverskattenCamilla Unger
215,96 DKK269,95 DKK
Indbundet
(0)
Mia, Malte og Sørøverskatten
Mia og Malte har lus
TILBUD
Mia og Malte har lusCamilla Unger
79,96 DKK99,95 DKK
Indbundet
(0)
Mia og Malte har lus

Mere om Camilla Unger

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger skrevet af Camilla Unger. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ungers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mia og Malte har lus" i serien "Mia og Malte" udgivet af Lamberths Forlag - "Mia, Malte og Tornerose" udgivet af Lamberths Forlag - "Mia og Malte har lus " i serien "Mia og Malte" udgivet af Lamberths Forlag - "Mia, Malte og Kispus" udgivet af Lamberth - "Mia, Malte og Tornerose" udgivet af Lamberth - "Mia og Malte har lus" udgivet af Lamberth - "Mia, Malte og sørøverskatten" i serien "Mia og Malte" udgivet af Lamberths Forlag - "Mia, Malte og sørøverskatten" i serien "Mia og Malte" udgivet af Lamberth

Camilla Ungers bøger

Du kan finde otte bøger af Camilla Unger her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Camilla Unger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Unger er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mia og Malte har lus" af Camilla Unger

Det er muligt at købe Camilla Ungers "Mia og Malte har lus" som ebog. "Mia og Malte har lus" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Mia og Malte". Det er Lamberths Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Camilla Unger "Mia, Malte og Tornerose"

Hos Bog & idé er "Mia, Malte og Tornerose" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Mia, Malte og Tornerose" på din enhed og begynde at læse. Det er Lamberths Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Unger