LegekædenC. G. Valentin

Bøger skrevet af C. G. Valentin

Læs mere om C. G. Valentin
1 produkter
1 produkter
Alf vil alt
Alf vil altC. G. Valentin
309,95 DKK
Hardback
Alf vil alt

Mere om C. G. Valentin

Der findes flere forskellige bøger fra C. G. Valentin til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Valentins udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historier fra Psykiatrien" udgivet af Forlaget Klippe - "Som møl om månen" udgivet af Forlaget Nelumbo - "Drageægget" udgivet af Forlaget Klippe - "Molly og Kurthilde" udgivet af Forlaget Petunia - "Man må sgu da ikke bande" udgivet af Forlaget Petunia - "Katinka og Bøvserne" udgivet af Forlaget Petunia

Bøger skrevet af C. G. Valentin

Du kan bestille seks bøger af C. G. Valentin her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Valentins bøger kommer i flere formater. Valentins bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Historier fra Psykiatrien" af C. G. Valentin

Hos Bog & idé er "Historier fra Psykiatrien" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Klippe.

"Som møl om månen" af C. G. Valentin

Det er muligt at købe C. G. Valentins "Som møl om månen" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Nelumbo.
Detaljer
Fulde navn:
C. G. Valentin