LegekædenBrd. Grimm

Bøger skrevet af Brd. Grimm

Læs mere om Brd. Grimm
1 produkter
1 produkter
Brødrene Grimm - Klassiske eventyr
TILBUD
Brødrene Grimm - Klassiske eventyrBrd. Grimm
239,96 DKK299,95 DKK
Indbundet
(0)
Brødrene Grimm - Klassiske eventyr

Mere om Brd. Grimm

Hvis du søger en bog skrevet af Brd. Grimm, kan du vælge i mellem et bredt sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Grimm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassiske eventyr" i serien "Læs højt for de små" udgivet af People's - "Brødrene Grimm - Klassiske eventyr" i serien "Læs højt for de små" udgivet af People'sPress

Mere om Brd. Grimms bøger

Du kan finde to bøger af Brd. Grimm her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Brd. Grimm bøger i flere formater. Bøgerne af Grimm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klassiske eventyr" af Brd. Grimm

Det er muligt at købe Brd. Grimms "Klassiske eventyr" som ebog. "Klassiske eventyr" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Grimms serie "Læs højt for de små". Det er People's, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Brødrene Grimm - Klassiske eventyr" af Brd. Grimm

"Brødrene Grimm - Klassiske eventyr" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Læs højt for de små". Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brd. Grimm