LegekædenBodil og Lars Busk Sørensen

Bøger skrevet af Bodil og Lars Busk Sørensen

Læs mere om Bodil og Lars Busk Sørensen
1 produkter
1 produkter
En bog om fadervor
TILBUD
En bog om fadervorBodil og Lars Busk Sørensen
143,96 DKK179,95 DKK
Indbundet
(0)
En bog om fadervor

Mere om Bodil og Lars Busk Sørensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Bodil og Lars Busk Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sørensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En bog om fadervor" udgivet af Eksistensen - "På bænken" udgivet af Eksistensen - "En bog om Fadervor" udgivet af Religionspædagogisk Forlag - "En bog om fadervor" udgivet af Religionspædagogisk Center

Bodil og Lars Busk Sørensens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Bodil og Lars Busk Sørensen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Sørensens bøger kommer i udvalgte formater. Sørensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En bog om fadervor" af Bodil og Lars Busk Sørensen

"En bog om fadervor" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.

Bodil og Lars Busk Sørensen "På bænken"

"På bænken" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil og Lars Busk Sørensen