LegekædenBob Katzenelson

Bøger skrevet af Bob Katzenelson

4 produkter
4 produkter
Skate for klimaet
Skate for klimaetMikkeline W. Gudmand-Høyer
189,95 DKK
Hardback
(1)
Skate for klimaet
Pink er for babyer
Pink er for babyerMikkeline W. Gudmand-Høyer
189,95 DKK
Hardback
(1)
Pink er for babyer
Skate eller dø!
Skate eller dø!Mikkeline W. Gudmand-Høyer
189,95 DKK
Hardback
(1)
Skate eller dø!
Rock to Fakie
Rock to FakieMikkeline W. Gudmand-Høyer
189,95 DKK
Hardback
(1)
Rock to Fakie

Mere om Bob Katzenelson

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Bob Katzenelson. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Katzenelsons nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karla bliver i Zoo" udgivet af Tellerup A/S - "Karla bliver i Zoo" udgivet af Afart

Mere om Bob Katzenelsons bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Bob Katzenelson hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Katzenelsons bøger kommer blot som hardback. Katzenelsons bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bob Katzenelsons "Karla bliver i Zoo"

Hos Bog & idé er "Karla bliver i Zoo" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tellerup A/S.

"Karla bliver i Zoo" af Bob Katzenelson

Det er muligt at købe Bob Katzenelsons "Karla bliver i Zoo" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Afart, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bob Katzenelson