LegekædenBirthe Skov Midtiby

Bøger skrevet af Birthe Skov Midtiby

Læs mere om Birthe Skov Midtiby
1 produkter
1 produkter
130 talemåder
BOEGERTILSTAERKPRIS
130 talemåderBirthe Skov Midtiby
297,46 DKK
Hardback
(0)
130 talemåder

Mere om Birthe Skov Midtiby

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger skrevet af Birthe Skov Midtiby. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Midtiby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eldur" i serien "Skovhuggerens saga" udgivet af DreamLitt - "130 talemåder" udgivet af Pil - "Lue " i serien "Skovhuggerens saga" udgivet af DreamLitt - "Lue" i serien "Skovhuggerens saga" udgivet af DreamLitt - "Sagaen om Mom" udgivet af DreamLitt

Mere om Birthe Skov Midtibys bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Birthe Skov Midtiby hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Midtibys bøger kommer i samtlige formater. Midtibys bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Eldur" af Birthe Skov Midtiby

Hos Bog & idé er "Eldur" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Skovhuggerens saga". Det er DreamLitt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"130 talemåder" af Birthe Skov Midtiby

Hos Bog & idé er "130 talemåder" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Pil.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Skov Midtiby