LegekædenBirgit Knudsen

Bøger skrevet af Birgit Knudsen

Læs mere om Birgit Knudsen
1 produkter
1 produkter
Offergildet
TILBUD
OffergildetBirgit Knudsen
119,96 DKK149,95 DKK
Hæftet
(1)
Offergildet

Mere om Birgit Knudsen

Der findes mange bøger skrevet af Birgit Knudsen online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Knudsens bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Birgit Knudsens bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Flexbog, Historiekanon udskoling, Elev" udgivet af Alinea - "Flexbog, Punkt på tidslinjen, Elev" udgivet af Alinea - "Offergildet " i serien "De mægtige vikinger" udgivet af Forlaget Memoris - "Ravets kraft" i serien "Indblik og udsyn" udgivet af Meloni - "The sacrifice feast" i serien "The great vikings" udgivet af Fuzzy Press - "Offergildet" i serien "De mægtige vikinger" udgivet af Fuzzypress - "1915" i serien "Punkt på tidslinjen" udgivet af Alinea - "1914-18" i serien "Punkt på tidslinjen" udgivet af Alinea - "Ravets Kraft" i serien "Indblik og udsyn" udgivet af Forlaget Meloni - "Offergildet" i serien "De mægtige vikinger" udgivet af Fuzzy Press - "Udkig fra historiekanon 1400-1500-tallet" i serien "Historiekanon" udgivet af Alinea - "Pædiatrisk fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Den farlige strand" i serien "Fortællinger" udgivet af Forlaget Meloni - "Udkig fra historiekanon 1800-tallet" i serien "Historiekanon" udgivet af Alinea - "Tut og Senmut" i serien "Opdag historien" udgivet af Alrune - "Mejse danser for solen" i serien "Opdag historien" udgivet af Alrune - "Historien på prøve" udgivet af Alinea - "Slaget på Fælleden, Systemskiftet 1901, Kvinders valgret" i serien "Historiekanon" udgivet af Alinea - "Frihed og fællesskab" i serien "Mellem fortid og fremtid" udgivet af Alinea - "De rygende skorstene" udgivet af Alinea

Bøger af Birgit Knudsen

Du kan købe 20 bøger af Birgit Knudsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Birgit Knudsen bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Knudsen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgit Knudsens "Flexbog, Historiekanon udskoling, Elev"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Knudsen, kan du godt glæde dig. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Flexbog, Punkt på tidslinjen, Elev" af Birgit Knudsen

Endnu en af Birgit Knudsen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Knudsen