LegekædenBente Klerke

Bøger skrevet af Bente Klerke

2 produkter
2 produkter
Pepino - bjørnen der spillede violin
Pepino - bjørnen der spillede violinBente Klerke
259,95 DKK
Indbundet
(5)
Pepino - bjørnen der spillede violin
Bjørneeventyr
BjørneeventyrBente Klerke
249,95 DKK
Hardback
(1)
Bjørneeventyr

Mere om Bente Klerke

Bente Klerke har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Klerke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pepino - bjørnen der spillede violin" udgivet af ABC Forlag - "Pepino - bjørnen der spillede violin" udgivet af ABC Forlag

Bøger skrevet af Bente Klerke

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Bente Klerke hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Bente Klerke bøger i et udvalg af formater. Klerkes bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af ABC Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pepino - bjørnen der spillede violin" af Bente Klerke

Det er muligt at købe Bente Klerkes "Pepino - bjørnen der spillede violin" som lydbog. Bente Klerkes "Pepino - bjørnen der spillede violin" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ABC Forlag.

"Pepino - bjørnen der spillede violin" af Bente Klerke

Det er muligt at købe Bente Klerkes "Pepino - bjørnen der spillede violin" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Klerke