LegekædenAstrid Westergaard

Bøger skrevet af Astrid Westergaard

1 produkter
1 produkter
Babuska & Lille Blob
Babuska & Lille BlobAstrid Westergaard
169,95 DKK
Hardback
(0)
Babuska & Lille Blob

Mere om Astrid Westergaard

Der findes flere bøger fra Astrid Westergaard på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Westergaard.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Astrid Westergaards bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nye medier" i serien "Sprognævnets konferenceserie" udgivet af Dansk Sprognævn - "NyS 46" i serien "Nydanske Sprogstudier" udgivet af Dansk Sprognævn

Mere om Astrid Westergaards bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Astrid Westergaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Westergaards bøger fås blot som hæftet. Astrid Westergaard bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af Dansk Sprognævn.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nye medier" af Astrid Westergaard

Det er muligt at købe Astrid Westergaards "Nye medier" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Westergaards serie "Sprognævnets konferenceserie". Bogen er til salg hos Bog & idé på mul og er udgivet af Dansk Sprognævn.

"NyS 46" af Astrid Westergaard

Det er muligt at købe Astrid Westergaards "NyS 46" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Nydanske Sprogstudier". Det er Dansk Sprognævn, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Westergaard