LegekædenArko Højholt

Bøger skrevet af Arko Højholt

Læs mere om Arko Højholt
2 produkter
2 produkter
Tunnelbyens Hemmeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tunnelbyens HemmelighederThomas Fröhling
168,95 DKK
Hæftet
(3)
Tunnelbyens Hemmeligheder
Ritas soveben
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ritas sovebenArko Højholt
168,95 DKK
Indbundet
(1)
Ritas soveben

Mere om Arko Højholt

Arko Højholt har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Højholts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ritas soveben" udgivet af Vild Maskine - "Råhus " udgivet af Nord

Bøger skrevet af Arko Højholt

Du kan bestille to bøger af Arko Højholt her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Højholts bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Højholt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ritas soveben" af Arko Højholt

Det er muligt at købe Arko Højholts "Ritas soveben" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Vild Maskine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Råhus " af Arko Højholt

Hos Bog & idé er "Råhus " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nord.
Detaljer
Fulde navn:
Arko Højholt