LegekædenAnneli Klepp

Bøger skrevet af Anneli Klepp

Læs mere om Anneli Klepp
1 produkter
1 produkter
Venneforvirring
VenneforvirringAnneli Klepp
409,95 DKK
Hardback
(0)
Venneforvirring

Mere om Anneli Klepp

Anneli Klepp har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Klepp.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lines verden: Kæledyrsproblemer" udgivet af Forlaget Flachs - "Lines verden: Spøgelser" i serien "Lines verden" udgivet af Forlaget Flachs - "Lines verden: Kyssekatastrofer " i serien "Lines verden" udgivet af Forlaget Flachs - "Lines verden: Drengeballade" i serien "Lines verden" udgivet af Forlaget Flachs - "I tusind stykker" udgivet af Gyldendal - "Lines verden: Bobleløgne" i serien "Lines verden" udgivet af Flachs - "Lines verden: Sommeroverraskelser" i serien "Lines verden" udgivet af Flachs - "I tusind stykker" udgivet af Gyldendal - "Lines verden: Venindehemmeligheder" i serien "Lines verden" udgivet af Flachs

Mere om Anneli Klepps bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Anneli Klepp hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Klepps bøger kommer i samtlige formater. Klepp har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lines verden: Kæledyrsproblemer" af Anneli Klepp

"Lines verden: Kæledyrsproblemer" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Forlaget Flachs, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Lines verden: Spøgelser" af Anneli Klepp

Hos Bog & idé er "Lines verden: Spøgelser" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Lines verden". Det er Forlaget Flachs, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anneli Klepp