LegekædenAnne Sofie Allermann

Bøger skrevet af Anne Sofie Allermann

Læs mere om Anne Sofie Allermann
5 produkter
5 produkter
En fin sten
BOEGERTILSTAERKPRIS
En fin stenAnne Sofie Allermann
212,46 DKK
Indbundet
(4)
En fin sten
Ophav
BOEGERTILSTAERKPRIS
OphavAnne Sofie Allermann
288,96 DKK
Indbundet
(2)
Ophav
Liv
LivAnne Sofie Allermann
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Liv
Tid
TidAnne Sofie Allermann
249,95 DKK
Indbundet
(5)
Tid
Carls Fynske Barndom
Carls Fynske BarndomAnne Sofie Allermann
249,95 DKK
Hardback
(0)
Carls Fynske Barndom

Mere om Anne Sofie Allermann

Anne Sofie Allermann har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Allermanns udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tid" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "En fin sten" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "Hvorfor hedder jeg Ivan" udgivet af ABC Forlag - "Hvorfor hedder jeg Ivan" udgivet af ABC Forlag - "Hvorfor hedder hedder jeg Ivan?" udgivet af ABC FORLAG

Bøger af Anne Sofie Allermann

Anne Sofie Allermann har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Anne Sofie Allermann bøger i forskellige formater. Allermanns bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Sofie Allermanns "Tid"

Det er muligt at købe Anne Sofie Allermanns "Tid" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"En fin sten" af Anne Sofie Allermann

Det er muligt at købe Anne Sofie Allermanns "En fin sten" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Sofie Allermann