LegekædenAnne Mette Edeltoft

Bøger skrevet af Anne Mette Edeltoft

Læs mere om Anne Mette Edeltoft
1 produkter
1 produkter
Walter og havet
Walter og havetAnne Mette Edeltoft
339,95 DKK
Indbundet
(2)
Walter og havet

Mere om Anne Mette Edeltoft

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Anne Mette Edeltoft. På listen nedenfor ser du de seneste af Edeltofts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Manden og katten" udgivet af alma - "Walter og havet" udgivet af Gyldendal - "Jorden er rund" udgivet af Gyldendal

Mere om Anne Mette Edeltofts bøger

Du kan bestille tre bøger af Anne Mette Edeltoft her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun købe Edeltofts bøger som indbundet. Bøgerne af Edeltoft er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Manden og katten" af Anne Mette Edeltoft

"Manden og katten" er til salg som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er alma, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Anne Mette Edeltoft "Walter og havet"

Det er muligt at købe Anne Mette Edeltofts "Walter og havet" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Mette Edeltoft