LegekædenAnne Katrine Tove Brix

Bøger skrevet af Anne Katrine Tove Brix

Læs mere om Anne Katrine Tove Brix
1 produkter
1 produkter
Den glade og den sure måne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den glade og den sure måneAnne Katrine T. Brix
148,95 DKK
Hardback
(0)
Den glade og den sure måne

Mere om Anne Katrine Tove Brix

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger af Anne Katrine Tove Brix. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Brix' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Månemalerbog - dit tegnehæfte" udgivet af Forlaget MAK - "Den glade og den sure måne" udgivet af Forlaget Mak&Co

Mere om Anne Katrine Tove Brix' bøger

Anne Katrine Tove Brix har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Brix' bøger fås bare som hardback. Brix' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Katrine Tove Brix' "Månemalerbog - dit tegnehæfte"

"Månemalerbog - dit tegnehæfte" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Forlaget MAK, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anne Katrine Tove Brix "Den glade og den sure måne"

Hos Bog & idé er "Den glade og den sure måne" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Mak&Co, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Katrine Tove Brix