LegekædenAnne Elvedal

Bøger skrevet af Anne Elvedal

Læs mere om Anne Elvedal
1 produkter
1 produkter
Den sorte brud
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den sorte brudAnne Elvedal
190,86 DKK
Hæftet
(1)
Den sorte brud

Mere om Anne Elvedal

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger fra Anne Elvedal. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Elvedal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dødens spil " udgivet af Straarup & Co - "Dødens spil" udgivet af Straarup & Co

Anne Elvedals bøger

Du kan købe to bøger af Anne Elvedal her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Anne Elvedal bøger i udvalgte formater. Elvedals bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Straarup & Co.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Elvedals "Dødens spil "

Det er muligt at købe Anne Elvedals "Dødens spil " som lydbog. Du kan også altid have "Dødens spil " af Anne Elvedal med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Straarup & Co, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Anne Elvedal "Dødens spil"

"Dødens spil" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Straarup & Co.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Elvedal