LegekædenAndreas Palmaer

Bøger skrevet af Andreas Palmaer

Læs mere om Andreas Palmaer
2 produkter
2 produkter
Julens monstre
Julens monstreAndreas Palmaer
149,95 DKK
Hardback
Julens monstre
Sandt eller falsk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sandt eller falskAndreas Palmaer
168,95 DKK
Hardback
Sandt eller falsk

Mere om Andreas Palmaer

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger skrevet af Andreas Palmaer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Palmaers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Julens monstre" udgivet af Turbine - "Afgørelsen" i serien "Fans!" udgivet af Turbine - "Forfulgt! " i serien "Fans!" udgivet af TURBINE - "Autografjægerne - min bedste uven" udgivet af Turbine - "Hamsteren er væk!" udgivet af Gyldendal - "Rivalerne" i serien "Fans!" udgivet af Turbine

Andreas Palmaers bøger

Andreas Palmaer har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Andreas Palmaer kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Palmaer opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andreas Palmaers "Julens monstre"

Hos Bog & idé er "Julens monstre" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Andreas Palmaer "Afgørelsen"

Det er muligt at købe Andreas Palmaers "Afgørelsen" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er med i Palmaers serie "Fans!". Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Palmaer