LegekædenAnders Uldal

Bøger skrevet af Anders Uldal

Læs mere om Anders Uldal
1 produkter
1 produkter
Fisk
BOEGERTILSTAERKPRIS
FiskAnders Uldal
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Fisk

Mere om Anders Uldal

Hvis du mangler en bog skrevet af Anders Uldal, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Uldal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gyldendals guide til danske fisk" udgivet af Gyldendal - "Fisk" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal

Anders Uldals bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Anders Uldal hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Anders Uldal kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Uldal er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gyldendals guide til danske fisk" af Anders Uldal

"Gyldendals guide til danske fisk" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fisk" af Anders Uldal

"Fisk" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "De små fagbøger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Uldal