LegekædenAnders Kofoed

Bøger skrevet af Anders Kofoed

Læs mere om Anders Kofoed
1 produkter
1 produkter
Naturen kalder
Naturen kalderSebastian Klein
249,95 DKK
Indbundet
(1)
Naturen kalder

Mere om Anders Kofoed

Der er syv bøger af Anders Kofoed, som kan købes online her hos Bog & Idé. Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
  • "100 myter om dyr" i serien "100 myter om" udgivet af Fadl's Forlag
  • "Superkryb" udgivet af Spacecraft
  • "Du tror, det er løgn! Zombiemyren og den hostende snegl, Blå læseklub " i serien "Læseklub" udgivet af Alinea
  • "I baghaven - Venner for livet" i serien "Tæt på naturen med Anders Kofoed" udgivet af Lindthart & Ringhof
  • "I byen - Et overflødighedshorn af muligheder" i serien "Tæt på naturen med Anders Kofoed" udgivet af Lindthart & Ringhof
  • "I skoven - Stærke skovkammerater og rock and roll" i serien "Tæt på naturen med Anders Kofoed" udgivet af Lindthart & Ringhof
  • "I baghaven - Insekternes Serengeti" i serien "Tæt på naturen med Anders Kofoed" udgivet af Lindthart & Ringhof

Mere om Anders Kofoeds bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser hos Bog & idé af Anders Kofoed. Bøgerne kan købes i i forskellige formater som hardback, lydbog, ebog og podcast. De syv bøger er 100 myter om dyr, Superkryb, Du tror, det er løgn! Zombiemyren og den hostende snegl, Blå læseklub og 4 andre, og bøgerne er gjort tilgængelig af Fadl's Forlag, Spacecraft, Alinea og Lindhart & Ringhof. Anders Kofoeds bøger er tilgængelige på et sprog, som er dansk. Anders Kofoed har skrevet bøger, som er en del af en serie. I alt er bøgerne i tre serier, som er 100 myter om, Læseklub og Tæt på naturen med Anders Kofoed.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil erhverve dig, så skal du først og fremmest tage stilling til, i hvilket format du ønsker at læse bogen - alt efter, hvilke formater bogen findes på den digitale boghylde i. Kort fortalt findes der to slags trykte boger; dem med blødt omslag og dem med hårdt omslag, og der er to af hver. De digitale formater vinder mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på enten din tablet eller smartphone eller i dine headphones som lydbog. Læs mere om de trykte bogformater her.

Anders Kofoeds 100 myter om dyr fra serien "100 myter om"

Det er muligt at købe Anders Kofoeds 100 myter om dyr som hardback og lydbog. Med Anders Kofoeds 100 myter om dyr som lydbog kan du lytte til bogen, når du står med dine egne tanker og laver aftensmad, på vej hjem fra arbejde, eller måske mens du står i køen i supermarkedet. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du har den med dig overalt. 100 myter om dyr er tilgængelig online som hardback hos Bog & idé, hvis du vil læse bogen med et hårdt omslag med en bedre tryk- og papirkvalitet end paperback. Anders Kofoeds "100 myter om dyr" er en del af serien 100 myter om. Det er Fadl's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Kofoed