LegekædenAnders Højen

Bøger skrevet af Anders Højen

Læs mere om Anders Højen
1 produkter
1 produkter
Bette-Bøv laver en talemaskine
Bette-Bøv laver en talemaskineAnders Højen
159,95 DKK
Indbundet
(1)
Bette-Bøv laver en talemaskine

Mere om Anders Højen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger fra Anders Højen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Højen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bette-Bøv – krudt og ukrudt" udgivet af Vild Maskine - "Bette-Bøv laver en talemaskine" udgivet af Vild Maskine

Mere om Anders Højens bøger

Anders Højen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Højens bøger kommer kun som indbundet. Højens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Vild Maskine.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bette-Bøv – krudt og ukrudt" af Anders Højen

"Bette-Bøv – krudt og ukrudt" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Vild Maskine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Bette-Bøv laver en talemaskine" af Anders Højen

Hos Bog & idé er "Bette-Bøv laver en talemaskine" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Vild Maskine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Højen