LegekædenAmanda Li

Bøger skrevet af Amanda Li

Læs mere om Amanda Li
1 produkter
1 produkter
Kære Mumitrold
TILBUD
Kære MumitroldAmanda Li
135,96 DKK169,95 DKK
Indbundet
(0)
Kære Mumitrold

Mere om Amanda Li

Der findes forskellige bøger skrevet af Amanda Li online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Li.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Huset i himlen" udgivet af Gads Forlag - "Huset i himlen, PB" udgivet af Gads Forlag - "Huset i himlen" udgivet af Gads Forlag - "Francys evangelium" udgivet af Aronsen - "Huset i himlen" udgivet af Gad - "Francys evangelium" udgivet af Lytteratur - "Francys testamente" udgivet af Lytteratur - "Spredt" udgivet af Drama - "Prinsesse Polly skal i børnehave" udgivet af Forlaget Bolden - "Sørøver Sam skal i børnehave" udgivet af Forlaget Bolden - "Huset i himlen" udgivet af Gyldendal - "Huset i himlen" udgivet af Gad - "Francys testamente" udgivet af Aronsen - "Francys evangelium" udgivet af Aronsen - "Prinsesse Polly skal være storesøster" i serien "Sørøver Sam og Prinsesse Polly" udgivet af Bolden - "Sørøver Sam skal være storebror" i serien "Sørøver Sam og Prinsesse Polly" udgivet af Forlaget Bolden

Mere om Amanda Lis bøger

Amanda Li har 16 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Amanda Li kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Li opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Amanda Lis "Huset i himlen"

Det er muligt at købe Amanda Lis "Huset i himlen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

Amanda Li "Huset i himlen, PB"

Det er muligt at købe Amanda Lis "Huset i himlen, PB" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Amanda Li