LegekædenAlice Lima de Faria

Bøger skrevet af Alice Lima de Faria

Læs mere om Alice Lima de Faria
2 produkter
2 produkter
To små riddere
BOEGERTILSTAERKPRIS
To små riddereBjørn F. Rørvik
169,96 DKK
Indbundet
(0)
To små riddere
Det var ikke mig! sagde Robinhund
Det var ikke mig! sagde RobinhundAlice Bjerknes Lima de Faria
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Det var ikke mig! sagde Robinhund

Mere om Alice Lima de Faria

Der er bare én bog af Alice Lima de Faria tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Det var ikke mig! sagde Robinhund". Det er ABC Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det var ikke mig! sagde Robinhund" af Alice Lima de Faria

"Det var ikke mig! sagde Robinhund" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er ABC Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Alice Lima de Faria skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alice Lima de Faria