LegekædenAlex Howes

Bøger skrevet af Alex Howes

2 produkter
2 produkter
Hvem er blevet væk?
Hvem er blevet væk?Alex Howes
287,96 DKK
Hardback
(0)
Hvem er blevet væk?
Hvad gør en tiger?
Hvad gør en tiger?Alex Howes
369,95 DKK
Hardback
(0)
Hvad gør en tiger?

Mere om Alex Howes

Du kan kun bestille en enkelt bog af Alex Howes her hos Bog & idé. Det er "Hvem er blevet væk?". Det er Turbine, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvem er blevet væk?" af Alex Howes

Hos Bog & idé er "Hvem er blevet væk?" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Howes, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Howes