LegekædenAleksis Kivi

Bøger skrevet af Aleksis Kivi

Læs mere om Aleksis Kivi
1 produkter
1 produkter
Fru Frau og hr Mann
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fru Frau og hr MannAleksis Kivi
224,06 DKK
Indbundet
(2)
Fru Frau og hr Mann

Mere om Aleksis Kivi

Der er forskellige bøger fra Aleksis Kivi online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Kivis seneste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Aleksis Kivis bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Syv brødre" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Syv brødre" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "Seitsemän veljestä " i serien "Suomalaisia klassikoita" udgivet af SAGA Egmont - "Canzio, Selman juonet" udgivet af SAGA Egmont - "Runot, Lyhyet kertomukset" udgivet af SAGA Egmont - "Lea, Margareta" udgivet af SAGA Egmont - "Olviretki Schleusingenissä, Leo ja Liina; Alma" udgivet af SAGA Egmont - "Kullervo" i serien "Suomalaisia klassikoita" udgivet af SAGA Egmont - "Seitsemän veljestä" i serien "Suomalaisia klassikoita" udgivet af SAGA Egmont - "Kihlaus, Yö ja päivä" i serien "Suomalaisia klassikoita" udgivet af SAGA Egmont - "Karkurit" i serien "Suomalaisia klassikoita" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Aleksis Kivi

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Aleksis Kivi hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Aleksis Kivi bøger i flere forskellige formater. Aleksis Kivi bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Syv brødre" af Aleksis Kivi

"Syv brødre" er til salg som ebog. "Syv brødre" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jensen & Dalgaard.

"Syv brødre" af Aleksis Kivi

Det er muligt at købe Aleksis Kivis "Syv brødre" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jensen & Dalgaard I/S.
Detaljer
Fulde navn:
Aleksis Kivi