LegekædenAhmed Akkari

Bøger skrevet af Ahmed Akkari

Læs mere om Ahmed Akkari
2 produkter
2 produkter
Asa Oqunalu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Asa OqunaluAhmed Akkari
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Asa Oqunalu
Asa og Oquna
BOEGERTILSTAERKPRIS
Asa og OqunaAhmed Akkari
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Asa og Oquna

Mere om Ahmed Akkari

Ahmed Akkari har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Akkari.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Imamen i præstegården" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Med nye øjne" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Min afsked med islamismen" udgivet af People's - "Mod til at tvivle" udgivet af Gyldendal - "Mod til at tvivle" udgivet af Gyldendal - "Min afsked med islamismen" udgivet af Berlingske - "Min afsked med islamismen - Muhammedkrisen, dobbeltspillet og kampen mod Danmark" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min afsked med islamismen" udgivet af BT¤i samarbejde med People's Press - "Min afsked med islamismen" udgivet af Berlingske Media¤i samarbejde med People'sPress

Ahmed Akkaris bøger

Ahmed Akkari har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Ahmed Akkari bøger i flere forskellige formater. Akkaris bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ahmed Akkaris "Imamen i præstegården"

Det er muligt at købe Ahmed Akkaris "Imamen i præstegården" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

"Med nye øjne" af Ahmed Akkari

Hos Bog & idé er "Med nye øjne" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ahmed Akkari