LegekædenAdam Kubert

Bøger skrevet af Adam Kubert

Læs mere om Adam Kubert
1 produkter
1 produkter
Spider-Man 2
Spider-Man 2Dan Slott
189,95 DKK
Indbundet
(1)
Spider-Man 2

Mere om Adam Kubert

Du kan kun købe en enkelt bog af Adam Kubert her hos Bog & idé. Bogen hedder "Spider-Man 2". Den er udgivet af Forlaget Fahrenheit på dansk. "Spider-Man 2" er desuden en del af serien "Marvel Spiderman".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Spider-Man 2" af Adam Kubert

Det er muligt at købe Adam Kuberts "Spider-Man 2" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i serien "Marvel Spiderman". Det er Forlaget Fahrenheit, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Adam Kubert fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Adam Kubert