LegekædenAase Paaskesen Schmidt

Bøger skrevet af Aase Paaskesen Schmidt

Læs mere om Aase Paaskesen Schmidt
2 produkter
2 produkter
H.C. Andersen. Liv og levned
BOEGERTILSTAERKPRIS
H.C. Andersen. Liv og levnedAase Paaskesen Schmidt
224,06 DKK
Hæftet
(0)
H.C. Andersen. Liv og levned
Grevindens erindringer om kejsertidens Wien
Grevindens erindringer om kejsertidens WienAase Paaskesen Schmidt
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Grevindens erindringer om kejsertidens Wien

Mere om Aase Paaskesen Schmidt

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Aase Paaskesen Schmidt. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Schmidt .
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "DA ATINA VANDT KRIGEN" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Skæbneportrætter" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Skæbneportrætter" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Zeus i tornerosesøvn" udgivet af FJORDAGER - "Jagten på den blodrøde rubin" udgivet af FJORDAGER - "Et væddemål om kærlighed" udgivet af FJORDAGER

Mere om Aase Paaskesen Schmidts bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Aase Paaskesen Schmidt hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Aase Paaskesen Schmidt bøger i samtlige formater. Schmidt s bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"DA ATINA VANDT KRIGEN" af Aase Paaskesen Schmidt

"DA ATINA VANDT KRIGEN" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

Aase Paaskesen Schmidt "Skæbneportrætter"

Det er muligt at købe Aase Paaskesen Schmidts "Skæbneportrætter" som ebog. Hvis du køber "Skæbneportrætter" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aase Paaskesen Schmidt