LegekædenBørnebøger

Ternet Ninja

Ternet Ninja

Ternet Ninja fortæller sprudlende om 13-årige Askes op- og nedture, konflikter og forelskelse, og om hans møde med en usædvanlig ninja, syet af en børnearbejder på en legetøjsfabrik i Thailand - og sejlet til Danmark af gode gamle onkel Stewart. En ternet ninja med rødder tilbage til det japanske samuraisamfund, der indædt kæmper for, at retfærdigheden skal ske fyldest...

Ternet Ninja bøgerne

Ternet Ninja er en fortælling om drengen Aske og den ternede ninja skabt af den danske komiker og entertainer Anders Matthesen. Den første Ternet Ninja bog udkom i 2016, og universet afsluttes med den 3. og sidste bog i juni 2024.

Ternet Ninja byder på en ofte både absurd og humoristisk handling, som typiske indeholder en blanding af action, eventyr og komedier. Ternet Ninja kastes ofte ud i skøre situationer og konflikter, som han forsøger at løse på sin egen og ofte meget ukonventionelle måde.

Ternet Ninja bøger:

  1. Ternet Ninja (2016)
  2. Ternet Ninja 2 (2019)
  3. Ternet Ninja 3 (2024)

Andre bøger fra samme univers:

  1. Ternet Ninja citatbog (2021)

Ternet Ninja 3

229,95 DKK

14. juni 2024 venter et glædeligt gensyn med de skønne karakterer fra Ternet Ninja-universet, når Anders Matthesen afslutter trilogien om den lille, ternede hævnerånd.Børn og voksne får masser af action, sjov, spas, latterfremkaldende dialoger og fede plottvists.

Læs mere

Ternet Ninja

149,95 DKK

Her er bogen til alle ”Anden”-fans - og til alle, der har set filmen "Ternet Ninja"! Oplev Anders Matthesens sjove og rå historie om den 13-årige Askes op- og nedture, og om en usædvanlig og rapkæftet ninja, der sejles til Danmark af Askes onkel Stewart.

Læs mere

Ternet Ninja 2

149,95 DKK

Ternet Ninja er tilbage! Og denne gang går turen til Thailand, hvor den uheldige Aske sammen med sin ternede ninja-ven genoptager kampen for at få retfærdigheden til at ske fyldest.

Læs mere

Ternet Ninja Citatbogen

99,95 DKK

Her samles alle de sjoveste og vildeste citater fra Ternet Ninja-universet. Bogen er spækket med illustrationer i samme tegnestil som filmen og garanterer et godt grin for hele familien.

Læs mere