-

Persondatapolitik

Persondata:

For at du kan indgå aftale med os på legekæden.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos Indeks Retail A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Alle medarbejdere der arbejder med håndtering af webordrer Indeks Retail A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig,

 

Den dataansvarlige på legekæden.dk er E-Commerce Manager Nicolai Lind Jørgensen.

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

Når man handler på bog-ide.dk, får man efter købet en mail fra servicefunktionen Trustpilot, da vi har indgået et samarbejde med dem, således vi hele tiden får feedback fra vores kunder, og derigennem gøre kundeoplevelsen bedre. Denne email fra Trustpilot kan ikke fravælges.

Som registreret hos Indeks Retail A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Indeks Retail A/S via e-mail kundeservice@legekaeden.dk.

 

Sikkerhed:

Online betaling på legekæden.dk kører igennem NETS/NetAxcept.

Det betyder, at du kan være sikker på, at der ikke er andre, der får fat i dit kortnummer. Indsamlingen af personlige oplysninger finder sted med henblik på levering af en ydelse. Alle personlige oplysninger, der angives ved køb, behandles fortroligt og anvendes kun til at gennemføre handel og forsendelse.

Oplysningerne er kun tilgængelige for den internetansvarlige og de ansvarlige for ekspedition af ordren. Personoplysninger dvs. navn, adresse og e-mailadresse transmitteres ikke krypteret til virksomheden og opbevares i en database, ikke krypteret. 

 

Cookies:
I forbindelse med handel og øvrig færden på www.legekæden.dk vil vi lægge en cookie (en lille tekstfil) på din computer - det er for at kunne gøre eventuelle fremtidige bestillinger lettere.

Cookien er ikke farlig og kan altid slettes fra din computer. Vi registrerer ikke, hvem vi lægger cookies hos.

Du kan slette denne cookie ved at vælge "Funktioner" i din browser og klikke på "Internetindstillinger". Herefter klikker du blot på knappen "Slet cookies" og vælger "OK". Så er alle registreringer slettet fra din computer. Cookies gemmes, indtil du vælger at slette dem fra din maskine.


Cookies husker dit valg af butik
Har du valgt en bestemt butik, som din lokale Legekæden, bliver genkendelsen af dette valg administreret af en cookie - slettes denne cookie vil systemet ikke længere huske dit valg af butik. Vær derfor opmærksom på, at du ved sletning af cookies, ikke længere vil blive ledt automatisk til dit tidligere valg af lokal butik, men at du skal foretage dette valg på ny.

Læs mere om sikkerhed og Cookies på forbrug.dk