-

Rejselegetøj

Sommerferien står snart for døren. For mange betyder ferien lange rejser i bil, tog eller fly på vej mod mere eksotiske himmelstrøg. Det kan være en udfordring at holde børnene beskæftiget, når de skal sidde stille i længere tid på turen. Derfor har vi her på siden samlet alt det legetøj, der kan gøre rejsen mod destinationen både sjov og behagelig for såvel børn som voksne.

Legetøjet er ikke opdelt efter aldersgruppe. I stedet har vi taget udgangspunkt i Danmarks mest populære sundhedsplejerske Helen Lyng Hansens ekspert-råd til forældre, omkring valg af legetøj til turen.

Værd at holde sig for øje er, at legetøjet ikke må være for småt eller indeholde for mange små dele, der kan trille rundt mellem sæderne. Generelt er legetøj med magneter som magnetiske tegnetavler, klodser eller geometriske figurer en god idé, da magneterne sørger for, at ingenting bliver væk. Små bøger, der ikke vejer for meget, bøger med klistermærker, aktivitetsbøger og malebøger kan ligeledes holde børnene aktiveret. Legetøj der kan danne grundlag for historiefortælling eller sanglege, som små finger- eller hånddukker samt puslespil med store brikker, er også en god idé.

Et sidste godt tip er at pakke hvert enkelt stykke legetøj ind, så barnet kan opleve spændingen ved at pakke op, og så er nyhedsværdien af legetøjet også høj – rigtig god tur til jeres næste feriedestination! 

Produkter