-

Tilpas udvalg

Alder
Køn
Pris
Mærker
Kategori

Hama

Hamas produktserier henvender sig til en bred målgruppe. Maxi er store rørperler, der er ideelle til de små børn fra 3 år, Midi er mellemstore perler, der er velegnede til børn fra fem år og Mini er små rørperler, som de store børn fra 10 år kan håndtere. I de senere år har Hama desuden oplevet en voksende popularitet blandt voksne, der ligeledes nyder at bruge de farverige perler som kreativt udtryksmiddel.

På Legekædens hjemmeside, får du et bredt udvalg af Hama perler, så du kan have det sjovt med at skabe farlige dinosaurer, smukke prinsesser eller noget helt tredje – for i Hamas farverige univers, er det kun fantasien, der sætter grænser.  

De klassiske Hama perler blev introduceret som legetøj tilbage i 1971, og det forholdsvist simple koncept bag produktet må siges at bære nøglen til dets succes. Derfor har børn i generationer moret sig med at skabe fantasifulde motiver ud af de farvestrålende, små perler.

Når børn leger med Hama perler udvikler de deres motoriske færdigheder. De lærer at tælle, skelne mellem geometriske figurer, sammensætte farver og samtidig udvikle deres kreativitet. 

Her finder du andet legetøj, der styrker kreativiteten hos dit barn.