-

Tilpas udvalg

Alder
Køn
Pris
Mærker
Kategori

BRIO

Lige siden de første tog rullede ud fra BRIOs fabrikker, har utallige gulve været dækket af BRIOs togskinner, når børnene har taget konduktørkasketten på og fløjtet til afgang. Med muligheden for at bygge nye togbaner og tilføje sporskift, er timerne fløjet afsted. De utallige muligheder for sammensætning af banestykkerne, har i mange år givet motivation til at bygge kreative og sjove togbaner.

BRIO er særligt kendt for sine togbaner i træ, deres trætog og trælegetøj. BRIO er trælegetøj i høj kvalitet, legetøj der holder i generationer og til mange timers leg. 

BRIO producerer også en bred vifte af andet legetøj i træ. Med BRIO hammerbrættet kan de små slå træstykker i træbrættet og efterligne fars eller morfars arbejde. Derudover er BRIO klovnen også blevet en klassiker på børneværelset. Mange timer kan gå for børnene, ved at stable klodserne i stableklovnen i træ.

Hos Legekæden har vi et stort udvalg inden for BRIO legetøj til børn. Find inspiration til fødselsdagsgaven, julegaven eller bare som en overraskelse. BRIO legetøj falder altid i god jord. Find favoritterne her på Legekæden og oplev de mindeværdige stunder med BRIO trælegetøj. 

 

Se alt tilbehøret til din BRIO togbane her.