-

Vinder af 'Toy of the year' - Construction: LEGO Friends Forlystelsespark Rutsjebane 41130

LEGO Friends Forlystelsespark Rutsjebane 41130 har netop vundet prisen 'Toy of the year' 2017, som årets 'Construction Toy of the year'. Stort tillykke til LEGO Friends - det er super sejt! 

LEGO Friends Forlystelsespark Rutsjebane 41130. 

Gå gennem tælleapparaterne til forlystelsesparken, og stå i kø til rutsjebanen. Sæt dig på det forreste sæde for at tænde for lysklodsen, og så af sted – juhuuuuuu! Tag derefter en roligere tur i pariserhjulet, eller gå over til faldtårnet, træk sikkerhedsstangen ned, og sus rundt og ned mod jorden. Bagefter kan du købe billeder og mad, som du kan dele med dine venner. Du kommer til at ønske, at dagen i forlystelsesparken aldrig slutter!

Kør i rutsjebanen med fungerende lys, tag en tur i pariserhjulet, eller snur rundt og ned fra faldtårnets svimlende højder! Fire minidukkefigurer medfølger.

Skub rutsjebanen i LEGO® Friends sættet Forlystelsespark – rutsjebane rundt på skinnerne, sæt en minidukkefigur i forreste vogn for at aktivere lysklodsen, og aktivér de seje funktioner under turen! Drej pariserhjulet med de vippende gondoler, og skub vognen op til toppen af faldtårnet, slip den, og se den dreje rundt og rundt på vejen ned. Dette sæt er fuldt af detaljerede funktioner og tilbehør til en dag i den ikoniske forlystelsespark. Fire minidukkefigurer medfølger.

Klik her hvis du vil se mere fra LEGO Friends. 

Gå amok på alle forlystelserne i forlystelsesparken!