-

... og VINDEREN ER...

Vinderen To Stk

 

KÆMPE STORT TILLYKKE TIL MATHILDE FRA MIDDELFART SOM ER VINDEREN AF "ÅRETS BØRNEKUNSTNER 2016"

Vi fik rigtigt mange flotte kunstværker fra børn rundt om i landet men Mathildes var unik og meget gennemarbejdet, så der var ikke tvivl i dommernes vurdering

”Mathilde har tænkt meget kreativt, har været utrolig god til at tænke bredt i hendes brug af materialer og det er et sjovt ”værk” hun har præsteret!” Det er ordene fra Legekædens dommerpanel.
Nu kan Mathilde glæde sig til at modtage præmien – at tømme en Legekæde butik på 1 min. til en værdi af 3.000,-
I Legekæden i Fredericia glæder indehaver Vini og Bo Kristiansen sig over at Mathilde har vundet konkurrencen og ser frem til at se hvilket legetøj hun ”tømmer ” fra deres hylder.
Det er 2. gang Legekæden gennemfører børnekunst konkurrencen. Begge gange har vi modtaget alt fra flotte tegninger, papmagè figurer, modellervoks figurer, bygningsværker i karton og pap – alle meget fine kunstværker, hvor børnene har brugt meget tid og haft mange kreative tanker i gang. Det er virkelig en glæde, at se at børn involverer sig 100% i den slag sjove ”lege” siger marketingkoordinator Mette Foldager fra kædekontoret. Vores motto her i kæden er ””her starter legen” og vi kan se at processen med kunstværkerne involverer leg.

Det flotte vinder-kunstværk

Kunstvaerk

Boernekunstner WEB LP Banner