-

Tilmeld dig KLUB Legekæden her!

Vind et gavekort til 1500 kr. til LEGO

Vinderen af konkurrencen blev Annette Trøjborg. Hun er blevet kontaktet over mail.

Bliv medlem af KLUB Legekæden og deltag i lodtrækning om et gavekort på 1500 kr. til LEGO. Du deltager ved at sende en SMS til 1272 med teksten "LK". 

Ved deltagelse i konkurrencen tilmeldes du KLUB Legekæden og accepterer at modtage nyhedsbreve fra Legekæden. Du kan til en hver tid framelde dig igen. 

Vinderen af gavekortet på 1500 kr. til LEGO bliver trukket mandag d. 14. august.

 

Medlem af KLUB Legekæden

Som klubmedlem får du dit eget KLUB-kort, du selv skal afhente, næste gang du besøger din lokale Legekæden butik. Hver gang dine børn har fødselsdag, kan du hente en gave i din Legekæden butik, og du vil modtage invitationer til aktiviteter i butikken.

Et par gange om måneden sender vi et nyhedsbrev til dig, hvor vi bl.a fortæller om nyheder indenfor legetøj, hvornår vores katalog er på gaden og ekstra gode tilbud til dig som medlem!

 
Nye fede præmier hver måned

Hver måned trækker vi lod om nye fede præmier blandt alle vores KLUBLegekæden medlemmer. Når du er tilmeldt KLUBLegekæden deltager du automatisk i lodtrækningen.

Vinderen offentliggøres her på siden og får besked på email.

Maj: Vinderen af Laser Arrow Battle set i juni var Per Ellemann. 

Juni: Vinder af Poppy´s coronation pod fra Trolls i juni var Christina Kirkegaard Vind.

Juli: Vinder af Trivial Pursuit fra Hasbro Gaming i juli var Dunja Maibritt Olsen.

 

Kontante fordele

Når du handler i din lokale Legekæden butik, skal du fremvise dit KLUB-kort. For hver 25 kr. du handler for i butikken, modtager dit barn en KLUBmønt på en værdi af kr. 1,- til brug i Legekæden. (Gælder ikke multimedia)

På denne måde, kan dit barn spare sammen til ønskelegetøjet.

Klubrabatterne kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter.

Som KLUB Legekæden medlem kan du få dit helt eget KLUB hus til opbevaring af KLUB mønter. Det super seje KLUBhus kan du hente i din lokale Legekæden butik. 

Som klubmedlem får du billigere adgang til nedenstående familieattraktioner. Du skal kunne fremvise klubkortet ved indgangen. 

 

Klubsamarb AQUA Klubsamarb Fjordbaelt Klubsamarb Jesperhus
Klubsamarb Braendesgaardshaven Og Rabat NY Med Banner Klubsamarb NATURAMA Klubsamarb Tivoli
Klubsamarb Eventhall Klubsamarb Faarupsommerland  
     

 

OBS: 

- For at opnå rabatten i Brændesgårdshaven skal billetterne bestilles online. Tryk her og få 20% rabat på børn fra 4-11år og en gratis mellem sodavand pr. købte billet. Når i kommer til betaling taster i rabatkoden: Legekæden2017 (HUSK stort L og ingen mellemrum).

- For at opnå rabatten i Hotel Fårup skal billetterne bestilles online. Tryk her for at booke opholdet og opnå 10% rabat på Hotel Fårup. Vær opmærksom på, at der gælder forskellige rabatkoder, afhængig af perioden.