-

Bolde

Bolde findes i alverdens afskygninger og kan anvendes på vidt forskellige måder. Der findes hoppebolde, fodbolde, sansebolde, yogabolde, badebolde og mange mange flere.

Ud over at være et sjovt stykke legetøj, er bolde også særdeles velegnede til at styrke dit barns motoriske udvikling helt fra babystadiet. Det kan være en udfordring at få din helt lille baby til at ville ligge på maven, med udsigt til det triste gulv. Ikke desto mindre er det vigtigt, for barnets videre motoriske udvikling, at lære at ligge på maven. Derfor kan du med fordel investere i en stor bold, som baby kan komme op og ligge på maven på, og på den måde få udvidet sit synsfelt. Idet bolden bevæger sig under din baby, vil ryg og mavemuskler også automatisk blive styrket.

Når barnet begynder at kravle og gå, er det fantastisk sjovt og motiverende at bevæge sig efter bolde, og de mange hurtige retningsskift, som bolden laver, stiller store krav til motorikken.

De større børn vil ikke kun få styrket koordineringsevner, balance og stabilitet i legen med bolde, men vil også erhverve sig nyttige sociale kompetencer i bold(sam)spil med andre børn. 

Produkter